май 07, 2024

Любовно риалти или хорър? „Ергенът” замяза на филм на ужасите след влизането на Виктория

И мадама близка до Боби Михайлов възмути публиката на романтичното шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/lyubovno-rialti-ili-horar-ergenat-zamyaza-na-film-na-uzhasite-sled-vlizaneto-na-viktoriya/218618 Kliuki.net
Любовно риалти или хорър? „Ергенът” замяза на филм на ужасите след влизането на Виктория

След пиянската изцепката на психоложката от Кюстендил още една мадама успя да изнерви публиката до краен предел. Това е спортната мениджърка Виктория, работила в БФС. За която говорят, че е близка до председателя на съюза в оставка Боби Михайлов.

Дамата може да се похвали с постижения в областта на футбола, но с красотата хич я няма. И ако някои от зрителите  все пак намериха нещо чаровно във външността  й когато Алек я наметна със сакото си заради студа.

То след като ергенът наметна с второ сако още едно момиче, нейната свенливост на момента се изпари и Виктория възмути драгите зрители с безпардонно фръцкане. Което в последствие премина в люти закани и обиди към жената отнела й за малко Алек. Който според нея задължително  трябва да стане неин съпруг.От  устата й прозвучаха вещарски заклинания и клетви, сипейки обиди към момичето.

Така в този момент уж романтичното шоу заприлича на някакъв филм на ужасите.Участничките веднага се разделиха на два противникови лагера малки и дърти. И от това си пролича как ще се развиват конфликтите за в бъдеще.

Може да ви се струва странно, но като, че ли новият ерген дава предимство на по-зрелите дами. Публиката не спира  да се чуди защо толкова прокламираното шоу успя да се докара до тук и стана според тях дъно на дъното.

Обясненията са, че или кастингът е бил крайно слаб или пък продуцентите са избрали само мацки с проблемно личностно поведение или такива, които минават всякакви граници. Но какъвто и да е проблемът няма кой да забрани на зрителите да си  включат дистанционното и да спрат да гледат тая боза.

Източник:vihrogon.bg