май 01, 2024

Люси Иларионов отново е двоен (Чалга режисьорът си върна предишното тегло –Папарашки снимки)

Режисьорът на фолкаджийките загуби битката с килограмите, отново се ошишка

https://kliuki.net/bg-kliuki/lyusi-ilarionov-otnovo-e-dvoen-chalga-rezhisyorat-si-varna-predishnoto-teglo-paparashki-snimki/206386 Kliuki.net
Люси Иларионов отново е  двоен (Чалга режисьорът си върна предишното тегло –Папарашки снимки)

След като претърпя сериозна операция по отстраняване на част от стомаха си в клиника в Турция Люси Иларионов отново си е върнал предишното тегло. Това установиха папараците на известен бг сайт. Които засякоха режисьора да се разхожда в столицата с актуалната си половинка Ани Хоанг.

Българската  чалга звезда с виетнамски корени, с която Люси е във връзка от много години е слабичка като вейка, особено в компанията на своя любим. С когото  са неразделни  от много години.

Люси Иларионов отново е  двоен (Чалга режисьорът си върна предишното тегло –Папарашки снимки)

В сравнение с нея Людмил изглежда огромен и от снимките се вижда, че килограмите го затрудняват и няма как да не му тежат.

Люси Иларионов отново е  двоен (Чалга режисьорът си върна предишното тегло –Папарашки снимки) - Снимка 2

Снимки: България днес

Когато му бе извършена операцията той се стопи до осемдесет килограма. Изглеждаше подмладен и освежен. Оказа се обаче, че ефекта е бил само временен и е трябвало да промени изцяло режима си на храна, но за съжаление Лоси не успя.  И малко по-малко започна да пълнее и ето, че отново  е шишкав и дебел.

Феновете му се притесняват да не се завърнат старите му здравословни проблеми, които имаше преди. Но на него като че ли не му пука от свръх теглото , което носи на себе си и се наслаждава на приятната разхока с дългогодишното си гадже.

Източник: Бългрия днес