September 27, 2024

Лют скандал в „Игри на волята”: Раду и Ангел се счепкаха заради изкусителката Силвия (Стигнаха почти до бой)

В центъра на драмата се оказаха Раду и шампиона Ангел, които не могат да се дишат

https://kliuki.net/bg-kliuki/lyut-skandal-v-igri-na-volyata-radu-i-angel-se-schepkaha-zaradi-izkusitelkata-silviya-stignaha-pochti-do-boy/230907 Kliuki.net
Лют скандал в „Игри на волята”: Раду и Ангел се счепкаха заради изкусителката  Силвия (Стигнаха почти до бой)

Драмата започна когато Раду за пореден път започна да се заяжда със Силвия. Която  се изживява като секси изкусителка. Бизнесменът директно я обвини, че има маска на лицето за пред останалите от племето. И до обед се разхожда по къса нощничка и гащи пред мъжете. Като й каза, че за него това са елементарни женски номера и е крайно неуважително към собствената му жена и тази на Ангел, че и към приятелката на Калата.

Силвия не си замълча и на острия му тон отвърна, че ако е мислил за жена си нямаше да я изостави и да участва в шоуто. Искри започнаха да прехвърчат когато Раду настоя Ангел да потвърди,че е свидетел на предизвикателното облекло на Силвия.

Това ядоса европейският шампион, който удари по масата и се озъби на Раду: „Само аз съм ти в устата”, като му каза да престане и  изказа мнение, че Силвия има право сама да избира с какви дрехи да се облича.

За малко кавгата да прерасне в истински бой. Двамата се изправиха един срещу друг, наежиха се, но другите мъже се намесиха и ги разтърваха.Спортистът се изнерви до край и напусна с ръмжене. Докато Раду продължи да хвърля обвинения. А когато след малко потиснал гнева си Ангел се върна при другите се закани: „Ако не бяхме в риалите формат, а навън ситуацията щеше да е различна!

Източник:България днес