април 27, 2024

Мадалина на Гришо иззлобя: Твърде класна съм, за да търпя лъжец! (Подробности)

Развалената любовна приказка между красавицата и нашето момче започва да се превръща в селски панаир

https://kliuki.net/bg-kliuki/madalina-na-grisho-izzlobya-tvarde-klasna-sam-za-da-tarpya-lazhec-podrobnosti/212082 Kliuki.net
Мадалина на Гришо иззлобя: Твърде класна съм, за да търпя лъжец! (Подробности)

Двамата ограничиха контактите си до завоалирани послания в социалните мрежи, които, без съмнение, са предназначени точно за другия. Така и Мадалина не спира да провокира с внезапни включвания в Мрежата, според които тя била преклалено класна, за да си позволи да се занимава с лъжци, още повече с момченца, които изневеряват. Така интригата стана доста по-сериозна.

Мадалина на Гришо иззлобя: Твърде класна съм, за да търпя лъжец! (Подробности)

Сред причините за краха на връзката им се изредиха изневери както от едната страна, така и от другата, липсата на мъжественост у Гришо, както и напъните на хубавицата да го остави без повече от половин милион, за да инвестира в бизнес. В крайна сметка никой от двамата не каза в прав текст защо са се разделили. Феновете им се люшкат между различни догадки, а г-ца Геня не спира да налива масло в огъня.

Според част от аудиторията все пак Григор Димитров добре я е начесвал, за да си позволява да злобее по този начин и сега. Ако приемем думите ѝ за чиста монета, явно тя го е зарязала, не можейки да търпи лъжи и изневери. Каквато и да е истината, между тях все още прехвърчат искри. За тенисиста раздялата се оказа ползотворна – той не спира с победите си на корта. Доколко за Мадалина също ще е полезна, засега не се знае.

Източник: sportal.bg