September 08, 2024

Мадам Мулти вдигна пищна сватба на дъщеря си Паола (Вижте снимки от лукс тържеството в Рим)

Дъщерята на Дарина Павлова мина пред олтара и каза „Да” на любимия си Ханс

https://kliuki.net/bg-kliuki/madam-multi-vdigna-pishtna-svatba-na-dashterya-si-paola-vizhte-snimki-ot-luks-tarzhestvoto-v-rim/226423 Kliuki.net
Мадам Мулти вдигна пищна  сватба на дъщеря си Паола (Вижте снимки  от лукс тържеството в Рим)

Най-малката щерка на Дарина Павлова се омъжи този уикенд за любимия си мъж. Сватбата на наследничката на Мадам Мулти бе в Рим, сред 250 гости. Паола мина под венчило след 5-годишна връзка с Ханс. Който е с тъмен цвят на кожата. И от когото има и малка дъщеричка.

Сватбеното тържество е било в луксозната вила на Павлова край италианската столица, а гостите от целия свят. Но не липсвала и българска следа. На тържеството присъствала Мартина Вачкова с щерка си Рада.Актрисата и Дарина са приятелки отдавна – още от студентството и поддържат близки отношения. Комедийната актриса съобщи първа за луксозното събитие.

Естествено, на сватбата първо е имало църковен брак, на който по традиция на младоженците се поставят корони на главите, разменят си венчални халки и си дават обети. На които се вричат във вярност пред Господ. А след това започва истинското сватбено тържество за булката и младоженеца заедно с поканените.

Вачкова изказа благодарности на Дарина, Паола и Ханс за незабравимото преживяване на сватбата и благодари за многото танци, смеха и сълзите на тържеството.

Самата Мадам Мулти държала сватбата да е в Рим и да е през лятото, където има огромен апартамент и 6 месеца на година прекарва там. А през останалото време се намира в САЩ.

Източник: Лупа.бг