май 06, 2024

Магърдич Халваджиян прикотка Валери Божинов и в “Капките” (Вижте още кого гласи за шоуто)

Съвсем скоро конкуренцията между bTV и Nova ще мине на следващо ниво

https://kliuki.net/bg-kliuki/magardich-halvadzhiyan-prikotka-valeri-bozhinov-i-v-kapkite-vizhte-oshte-kogo-glasi-za-shouto/216944 Kliuki.net
Магърдич Халваджиян прикотка Валери Божинов и в “Капките” (Вижте още кого гласи за шоуто)

В ефира ще се завъртят култови и добре познати предавания – “Денсинг старс” и “Капките”. Сблъсъкът по рейтинг обещава да бъде паметен и затова продуцентите още отсега стягат силите си. Със завръщането на танцувалното шоу по телевизията Магърдич Халваджиян е изправен пред сериозен размисъл – кого да покаже в продукцията си. Според информацията в публичното пространство Валери Божинов се е снабдил с оферта да се включи в предаването. Новогодишната програма с негово участие пък била буквално тест, за да прецени екипът ще му се получи ли и в “Капките”.

Сред останалите участници засега са известни Мария и Диян Неделчев – Икебаната. Халваджиян разчитал и на скандалите, свързани с личния живот на фолкдивата, за да държи ударен рейтинг сред зрителите. Икебаната също е доста атрактивен образ и предвид целите на шоуто интересните лица са препоръчителни. И писателят Георги Блажев бил цанен да се включи в звездния отбор. Откъм водещи продуцентът щял да разчита за пореден път на Димитър Рачков и Геро. Така 12-ият сезон на “Капките” предстои, а задача на екипа е да се подготви с тандем, който да победи и в битката за рейтинг.

Източник: lifeonline.bg