юли 27, 2024

Магдалена от “Ергенът” с емоционално признание след излагацията на Алек: Проблемът не е в мен! (Снимки)

Томова не спести коментара си след цирка, който спретна последният ерген

https://kliuki.net/bg-kliuki/magdalena-ot-ergenat-s-emocionalno-priznanie-sled-izlagaciyata-na-alek-problemat-ne-e-v-men-snimki/223422 Kliuki.net
Магдалена от “Ергенът” с емоционално признание след излагацията на Алек: Проблемът не е в мен! (Снимки)

Финалът на предаването безспорно разгневи България. На преден план изскочиха вероятните комплекси на Алек, който, сякаш след намесата на майка си, не свърши това, за което в крайна сметка бе дошъл в шоуто. И по-лошо – избра доста нелицеприятен начин да покаже, че не си тръгва нито с Магдалена, нито с Надежда.

Томова не му остана длъжна и след официалния край на предаването намери време да сподели своите впечатления. В емоционална изповед в Инстаграм тя се върна в детските си години, когато е събирала картинки от дъвки, посветени на любовта. В кратките обяснения за това какво е любовта, Маги не е спирала да открива вдъхновение и увереност, че голямата любов все някога ще ѝ се случи. С течение на времето, разбира се, забравила за картинките, но когато приятелка я записала за “Ергенът”, си казала, че може би любовта е да направиш първата крачка.

Приключението ѝ в последните седмици безспорно я е научило на много. Томова признава, че с всеки епизод на предаването не е спирала да анализира преживените действия, погледи, думи, при това с ясното съзнание какъв е краят на приказката. Затова с чиста съвест застава зад думите си и е сигурна, че проблемът изобщо не е в нея. Така Магдалена окончателно затвори страницата с несполучилата се любов с Алек и смело продължава напред.

Източник: ladyzone.bg