май 17, 2024

Маги Халваджиян обезсмсли финала на „Капките” (Зрителите на бунт, че сравни финалистите с посредствените)

Масов хейт се изсипа върху продуцента, който заради шоуто в„Арена Армеец” прати всички на финал

https://kliuki.net/bg-kliuki/magi-halvadzhiyan-obezsmsli-finala-na-kapkite-zritelite-na-bunt-che-sravni-finalistite-s-posredstvenite/222520 Kliuki.net
Маги Халваджиян обезсмсли финала на „Капките” (Зрителите на бунт, че сравни финалистите с посредствените)

Снощи на полуфинала на „Като две капки вода” се случи прецедент. Имитатроското шоу, което по мнението на зрителите вече се изчерпа обяви, че ще допусне всички участници на финал. Наред с отличници в имитацията на 13 май на голямата сцена един до друг ще застанат и Мария и Джулката, че и Панайот. Така в най-слабия сезон на шоуто продуцента сравни можещите с тези, които по думите на публиката за нищо не стават.

А зрителите ядосани написаха в социалната мрежа: „Нещо не се получиха нещата тази вечер, нито с журито, нито по сценарий! Какъв полуфинал ни представиха, когато видяхме доста побутвания на някои изпълнители. В интерес на истината този сезон се оказа най-слаб!”, „Глупаво решение, какъв полуфинал след като всички са на финал!”

А още по-наблюдателна зрителка разкри стратегията на Халваджиян да се обогати от може би последния сезон на „Като две капки вода” и написа: „Самият финал в „Арена Армеец” предполага 3-4 часа шоу. С какво да го запълнят с Рачков ли и с Веско Маринов? Или с Фънки Мънкис? Или с безумните фокуси на Рачков? Логично бе да ги поканят всичките незатова, че са финалисти, а певци, които ще запълнят ефирното време, а и ще натъпчат с пари джобовете на фамилия Халваджиян. Мара ще спечели чалга аудиторията със сръбско. Цеца е легенда. Панчо ще се опита да привлече киноманите с „Хубава жена”, важно е да има шоу.Нито Мара, нито Джули, нито Панчо ще спечелят, а ще се напъват за последна самореклама или за резил. Останалите заслужено са на финал, но най-ме радва Елена защото се труди много през този сезон и заслужено намери място сред финалистите! Но съм сигурна, че Зомбори ще спечели защото от самото начало го пишем. Само, че най-голямата му конкуренция ще е в лицето на Християна, а не на Наско!”

Източник:Фейсбук