май 08, 2024

Маги от “Ергенът” влезе в обяснителен режим за парите: Не е проблем да надскачаш себе си! (Подробности + Снимки)

Магдалена Томова се превърна в една от най-обсъжданите участнички в предаването

https://kliuki.net/bg-kliuki/magi-ot-ergenat-vleze-v-obyasnitelen-rezhim-za-parite-ne-e-problem-da-nadskachash-sebe-si-podrobnosti-snimki/222231 Kliuki.net
Маги от “Ергенът” влезе в обяснителен режим за парите: Не е проблем да надскачаш себе си! (Подробности + Снимки)

Седмици наред тя дразнеше “колежките” си в битката за Алек, като предпочитанията му към нея водеха до всякакви коментари по неин адрес. Сред най-провокативните мнения, разбира се, се вмести и разбирането, че е материално момиче, което държи на лукса и парите. Вероятно по този повод Маги се включи с кратък коментар и в Инстаграм, където задава важни въпроси. По думите ѝ тя отдавна е намерила отговор за тях, но това не ѝ пречи в последно време да разсъждава отново по темата.

Русокоската се пита доколко е правилно да съдиш човека, че има високи критерии и очаква нещо повече от отсрещната страна, пък дори то да е свързано с идеята да води луксозен начин на живот. Допълва, че целта на всеки човек е да надскача собствената си летва. Така, дори се налага и да опиташ нещо ново, при положение че е част от живота на другия. Томова споделя още, че във връзките си всеки се развива и променя. Промяната не е задължително предателство към себе си и това, което сме били преди, а напротив – развитие и надграждане на собственото ни Аз.

Източник: Инстаграм