май 03, 2024

Маги от “Ергенът” забърсала 60-годишен (Баровецът я къпел в лукс и придобивки – Подробности)

Русокосата фурия бе разконспирирана от колежката си по състезание Виктория

https://kliuki.net/bg-kliuki/magi-ot-ergenat-zabarsala-60-godishen-barovecat-ya-kapel-v-luks-i-pridobivki-podrobnosti/221739 Kliuki.net
Маги от “Ергенът” забърсала 60-годишен (Баровецът я къпел в лукс и придобивки – Подробности)

Г-ца Асенова определено не си мълчи и току вади наяве по някой пикантен факт. Поредната ѝ стрелба по конкуренцията този път бе свързана с бивше гадже на Маги. Според Виктория Магдалена дължи луксозния си начин на живот и скъпите си придобивки на тайнствен любовник.

Въпросният господин бил доста заможен и явно задоволявал всичките ѝ капризи, като се започне от марковите дрешки и се стигне до скъпата кола. Той бил и доста по-голям от 36-годишната блондинка – на 60 години, но това явно никак не я притеснявало. И макар двамата вече да били бивши, защото я зарязал заради 23-годишна дама, все пак информацията е достатъчно пикантна, за да се приеме като камък в градината на Маги.

Поводът Виктория да я разконспирира и да разкрие подробности за миналото ѝ, всъщност бе намекът на русокоската, че някои от момичетата в шоуто са материалистки и търсят предимно финансови облаги. От друга страна, по-известната напоследък като Цър-Пър сподели, че е подочула оттук-оттам някои неща, което пък хич не ѝ пречи да ги използва срещу конкуренцията. Ако съдим по поведнието ѝ до момента, тефтерчето ѝ вероятно крие още атрактивна информация и за останалите участнички.

Източник: lupa.bg