април 30, 2024

Маги Томова напуска „Ергенът” довечера? (Така ли се случва наистина или ни мамят за рейтинг?)

Фаворитката на Алек ще остане без роза, това се вижда в тийзъра на епизода довечера

https://kliuki.net/bg-kliuki/magi-tomova-napuska-ergenat-dovechera-taka-li-se-sluchva-naistina-ili-ni-mamyat-za-reyting/220904 Kliuki.net
Маги Томова напуска „Ергенът” довечера? (Така ли се случва наистина или ни мамят за рейтинг?)

Маги Томова, която още от първия епизод на „Ергенът” се превърна във фаворитка за спечелването на шоуто няма да получи роза. За това ни намекват в промото за довечера. Вижда се как Маги кърши празни ръце без заветното цвете, а сълзи напират да рукнат от очите на 36-годишната блондинка.

Дали обаче любимката на Алек ще напусне „Ергенът” на толкова ранен етап или продуцентите пак ни мамят за по-силен рейтинг? Е, зрителите могат да си отдъхнат. Маги ще си получи заветната роза и то няколко и така ще си осигури мястото до самия финал.

Тя наистина става една от финалистките заедно с другата блондинка Надежда Вишева. Но както вече отдавна се говори нито едната от двете красавици няма да си тръгне под ръка с Алек Младенов. Както вече се разбра синеокият богаташ няма да избере никоя от тях и ще продължи напред "сам".

За сега причината да не си избере жена не е ясна. Но вариантите да остане сам са два. Според първия се е повлиял от родителите си, особено от баща си. Който нямало да хареса нито Маги, нито Надежда.

Но другия ни се струва по-вероятен. От известно време се носи слух, че Александър Младенов е обвързан навън. Има  си сериозна половинка – щерка на мастит столичен адвокат,  тя самата е юрист и Алек не е играл честно в „Ергенът” като повечето от кандидатките за сърцето му. Които са крили гаджета навън.

Източник: Фейсбук, Dama.bg