юни 16, 2024

Маги Томова не е за съжаление:Обиграната блондинка забърса богаташ (Вижте с какъв джип я изненада – Снимки)

Зарязаната на финала Маги Томова сама призна, че има ново гадже-богаташ който й подари нов джип Мерседес

https://kliuki.net/bg-kliuki/magi-tomova-ne-e-za-sazhalenieobigranata-blondinka-zabarsa-bogatash-vizhte-s-kakav-dzhip-ya-iznenada-snimki/223722 Kliuki.net
Маги Томова не е за съжаление:Обиграната блондинка забърса богаташ (Вижте с какъв джип я изненада – Снимки)

Много хора започнаха да съжаляват Магдалена Томова след злополучния финал на „Ергенът”. Оказа се обаче, че русата фурия не само не е за съжаление, а по-скоро за завиждане. Варненката не се отдала на отчаяние след края на шоуто, а побързала да си оправи живота веднъж за винаги.

Финалистката, която не можа да осъществи мечтата си да се види булка с Алек  се похвали в Инстаграм с тайнствен любовник.  Който я изненадал със скъпарки подарък – луксозен джип Мерцедес, опакован с панделка и куп балони. А вътре в купето открила букет рози, със златна  буква „М”, символизирайки името й.

Зарязаната от Алек мома не може да скрие емоциите си от скъпия дар, а феновете й не спират да я питат кой е мистериозният й любим. Но за всички е ясно, че това не е Александър Младенов. Който като видя мама Ксения не се пусна от полата й.

Според слуховете Магдалена се движи със заможен богаташ, който е доста по-възрастен от нея. А според злите езици двамата се познават още от времето преди блондинката да се впусне в романтичното шоу.

В момента Маги го раздава много влюбена и щастлива с новия си  и може би затова написа: „Не се отказвайте от  любовта момичета, чакането заслужава!”. Така намекна, че е дочакала своя мъж, не на бял кон, а на луксозен Мерцедес!”

Източник: Хотарена.бг