September 28, 2024

Маги Томова от „Ергенът” прецакана от всякъде (Хубавицата още чака принца на бял кон – Подробности)

Съвсем самотна се оказа варненката, която за малко да спечели шоуто

https://kliuki.net/bg-kliuki/magi-tomova-ot-ergenat-precakana-ot-vsyakade-hubavicata-oshte-chaka-princa-na-byal-kon-podrobnosti/224908 Kliuki.net
Маги Томова от „Ергенът” прецакана от всякъде (Хубавицата още чака принца на бял кон – Подробности)

Няма мъж в леглото на финалистката от „Ергенът” блондинката Маги Томова. Това признава тя, след като бе зарязана на крачка от сватбата от Алек Младенов. Медийни спекулации се оказаха новините, че набързо си е намерила богаташ за гадже. С когото е щастливо обвързана.

Самата тя издаде, че нощите й са самотни и няма човек до себе си. А колкото до ергенът русокоската призна, че още веднага го зачеркнала завинаги . Но за нея било повече въпрос на накърнено его, отколкото да страда за загубената любов.

В крайна сметка Маги само може да благодари на Алек, че накрая си е свалил маската и показал на всички що за човек е:”Не мога да го нарека истински мъж, имам различна представа за такъв. Но след като преживях обидата разбрах че той ни е направил услуга с Нани.

Маги сподели още, че  най-вълнуващите мигове, които сме наблюдавали на малкия екран за нея не били толкова романтични защото ергенът бил невещ в целувките: „Даже и по тая част не го биваше, ако сте забелязали през повече от времето се целувахме не като истински влюбени, а със затворени уста.”

Отначало Магдалена била простила на Алек, че ги за заряза с видеопослание, но след като го видяла какви ги разправя по интервютата, че на никоя не дал надежда се заклева никога да няма прошка.

А колкото до видеото, в което я видяхме да подскача от радост, че някой е подарил скъпарки джип се разбра че е рекламен клип на автомобилна къща и колата  оставена да бъде продадена,. Така, челюбовник-богаташ липсва  варненката все още  си търси половинката на живота си.

Източник:Бг днес