май 12, 2024

Малина гласи внучката за певица (Малката расте музикална като баба си – Снимки)

Попфолк изпълнителката не спира да сипе суперлативи за малката си наследничка

https://kliuki.net/bg-kliuki/malina-glasi-vnuchkata-za-pevica-malkata-raste-muzikalna-kato-baba-si-snimki/204685 Kliuki.net
Малина гласи внучката за певица (Малката расте музикална като баба си – Снимки)

По думите ѝ баба и внучка се разбират прекрасно и винаги си прекарват изключително добре. За капак детето расте като гъбка и за своите 5 годинки вече доста прилича на баба си. Когато има възможност, двете се разхождат заедно, смеят се, забавляват се. Малинка била много музикална и предвид родата на певицата май наистина се гласи да се подвизава на сцена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malina (@malina.official)

Освен вярното пеене, малката свирела и на пиано, обичала да танцува и изобщо да се занимава с музика. Малина пък правела всичко възможно да я поощрява в тези ѝ начинания и като нищо наистина ще ѝ помогне да развие таланта си. Момиченцето много приличало на баба си и като начин на поведение, с което певицата явно изключително се гордее.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malina (@malina.official)

Попфолк звездата вече е изградено име в бранша и на практика може само да се възползва от славата си. Тя все още не се спира и продължава да обикаля по участия. Рожденият ѝ ден, отпреди съвсем скоро, също минал под егидата на музиката и забавленията. А най-важният подарък бил от малката Малинка. Дали наистина детето ще поеме по пътя на баба си, предстои да разберем.

Източник: hotnews.bg