април 28, 2024

Малката и голямата Лили Иванова спечелиха благотворителния епизод на Капките (Софка и сладураната Валя отвяха и жури и публика)

Ромската перла и мъничката Валя имаха честта да имитират българската прима Лили Иванова

https://kliuki.net/bg-kliuki/malkata-i-golyamata-lili-ivanova-specheliha-blagotvoritelniya-epizod-na-kapkite-sofka-i-sladuranata-valya-otvyaha-i-zhuri-i-publika/218435 Kliuki.net
Малката и голямата Лили Иванова спечелиха благотворителния епизод на Капките (Софка и сладураната Валя отвяха и жури и публика)

Големите победители в Капките в благотворителното издание на сезона очаквано се оказаха Софи Маринова и сладуранката Валентина. На голямата звезда и на  осемгодишната се падна предизвикателството да имитират най-голямата бг певица – Лили Иванова. Двете изпълниха пред пълната зала култовото й парче „Скитница”.

Софи и Валя перфектно се справиха със задачата, като взривиха и публиката и журито, които станаха на крака и аплодираха дълго малката и голямата Лили Иванова. Които бяха издокарани едно към едно с нашенската примадона. Това накара журито да се просълзи. Сълзи се видяха в очите на Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Маги Халвджиян. Които не можаха да скрият емоциите след прекрасното изпълнение на песента.

А холивудската знаменитост Бакалова похвали дуета: „Бяхте прекрасни и великолепни, аз съм разтърсена от видяното и чутото!” дори нарече Валентина бижу, а Софи уникална певица.

А зрителите, които следяха концерта по телевизията избухнаха като един в социалната мрежа с положителни коментари: „Напълно заслужена победа на малката Валентина и Софи. Напълниха ми душата с тяхната имитация и ме оставиха без думи! Сигурна съм, че великата  Лили е доволна от изпълнрнирто и е горда с двете! Всички тази вечер се справиха отлично-както децата, така и звездите, всички се обединиха в тази страхотна кауза, Браво!”

Само една забележка получи продуцента Халваджиян от зрителите, че предаването било накъсано от реклами – след всеки дует рекламно прекъсване!

Източник:Лупа.бг