април 26, 2024

Малката щерка на Ивайла Бакалова одра кожата на татко си (Миската със специален поздрав за Деня на детето – Видео)

Една от най-известните ни миски публикува специално видео

https://kliuki.net/bg-kliuki/malkata-shterka-na-ivayla-bakalova-odra-kozhata-na-tatko-si-miskata-sas-specialen-pozdrav-za-denya-na-deteto-video/203962 Kliuki.net
Малката щерка на Ивайла Бакалова одра кожата на татко си (Миската със специален поздрав за Деня на детето – Видео)

Клипът е посветен на двете ѝ дъщери и макар възрастовата разлика между тях да е голяма, това не пречи да са все още малки дечица за майка си. Денят на детето пък явно бе специален повод и по случай празника Ивайла Бакалова им благодари. По думите ѝ те са най-голямото щастие на света, което само една майка може да преживее.

Клипчето е сравнително кратко, но от него добре може да се види и на кого прилича малката дъщеричка на миската. Момиченцето се роди в края на миналата година и до последно Ивайла не бе потвърдила слуховете за евентуалната си бременност. Тя протече в пълна тайна, а за бебето се разбра едва след раждането му. Бащата е Веселин Денков и май си има доста силни гени. Вяра е наследила чертите на татко си, както и сините му очи. Докато Бакалова е с по-тъмен тен и тъмни очи, Денков блести в другата крайност – светла кожа и светли очи. Днес, няколко месеца след оповестяването на щастливото събитие, бебето отново е на показ по случай Деня на детето. И ако каката вече е млада жена, на Вяра тепърва ѝ предстоят безгрижните детски дни.