юни 29, 2024

Мама Ксения тържествува след финала на „Ергенът” (Зрителите бесни, че Алек се подигра с Маги и Надежда и се покри)

Не мъж, а мухльо, коментират ергена зрителите на шоуто

https://kliuki.net/bg-kliuki/mama-kseniya-tarzhestvuva-sled-finala-na-ergenat-zritelite-besni-che-alek-se-podigra-s-magi-i-nadezhda-i-se-pokri/223424 Kliuki.net
Мама Ксения тържествува след финала на „Ергенът” (Зрителите бесни, че Алек се подигра с Маги и Надежда и се покри)

Въпреки, че финалът на романтичното шоу бе предизвестен  от изтеклата предварително  информация все пак предизвика огромното недоволство   сред  публиката на риалити формата.

Главният герой очаквано бе залят от отрицателни коментари, с които зрителите напълниха социалната мрежа. Мнението на феновете на предаването е, че постъпката на Алек да се покрие за финала и да каже на двете блондинки, че няма да се спре на нито едната от тях е смятана за недостойна и малодушна. Не случайно хората го засипват с обидни епитети: „Жалка постъпка за мъж, който е тръгнал да се жени! Никоя жена не заслужава такава подигравка!Как можа да се мляска с всички и да им говори високопарни думи, а накрая да избяга, инфантилно поведение не истински мухльо!”

Само, че повечето от феновете обвиняват майка му за развръзката  на шоуто. Възрастната  госпожа не одобри нито  една от кандидатките за снаха. Но още повече ядоса зрителите като нарече Маги, че е жена, която не търси съпруг, а известност.

А Надежда била жена с багаж, имайки предвид, че има дете. Да не споменаваме  как припадна когато разбра с колко години е по-голяма Маги от Алек.

И директно заяви, че изобщо не я вижда за съпруга на Алек. В нейните представи снахата  на сина й трябва да е доста по-младо и усмихнато момиче, а не обиграна жена. А зрителите коментират: "Проблемът не е, че не си е избрал жена, а че се измъкна като пълен страхливец! Да се чудиш с какви очи утре ще се появи пред зрителите …"

Източник: Petel.bg