април 25, 2024

Мани от „Игри на волята“ цоца фенове с по 120 лв за режим (Блондинката се преквалифицира в онлайн гуру)

Мани от „Игри на волята“ реши да се възползва от популярността си покрай предаването

https://kliuki.net/bg-kliuki/mani-ot-igri-na-volyata-coca-fenove-s-po-120-lv-za-rezhim-blondinkata-se-prekvalificira-v-onlayn-guru/199689 Kliuki.net
Мани от „Игри на волята“ цоца фенове с по 120 лв за режим (Блондинката се преквалифицира в онлайн гуру)

Сезонът наистина бе успешен за нея и най-малкото ѝ донесе ударна доза слава. А какво е известността, ако не можеш да припечелиш от нея? Така и оправната Мани съумя да се рекламира като онлайн гуру по различни тренировки. Феновете ѝ ще имат късмета да работят по специална авторска програма, като за целта заплащат съответната сума.

На всичкото отгоре амбициозната треньорка предлага знанията и уменията си и в онлайн курсове. От спокойствието на дома си тя ще има възможност да провежда консултации и да изготвя режими за скромната сума от 120 лв. Една онлайн тренировка при Мани струва 50 лв., а подготовка за нови сезони на „Игри на волята“ – цели 200 лв. Само онлайн консултация се котира за 30 лв., като методите на работа били изцяло авторски.

Така почитателите на доскорошната любимка на публиката вече ще имат възможност както да тренират с нея, така и да разберат някои хватки, нужни за успешен сезон във формата. Мани бе сред най-успешните имена в риалитито и далеч след края на предаването хората продължават да се интересуват как се развива животът ѝ. И ако „Игри на волята“ я направи известна, време е да се възползва от популярността си.

Източник: iwoman.bg