април 28, 2024

Мара не прощава изневяра: Ще убия тая, с която ми изневери! (Отварачката плаши със смърт съперничките си)

Чалгаджийката няма да прости изневяра, ще убие съперницата си

https://kliuki.net/bg-kliuki/mara-ne-proshtava-iznevyara-shte-ubiya-taya-s-koyato-mi-izneveri-otvarachkata-plashi-sas-smart-sapernichkite-si/209205 Kliuki.net
Мара не прощава  изневяра: Ще убия тая, с която ми изневери! (Отварачката плаши със смърт съперничките си)

„Ако съпругът ми изневери и аз науча, обричам я на смърт!, с тези думи Мария се заканва на бъдещата си съперница. Въпреки, че не й се вярва, че подобно нещо може да й се случи. Защото се има за красива и известна жена, само, че от израза  на лицето й личи, че Мара изобщо не се шегува и за изневяра няма прошка. Тази закана е изречена в интервю с Венета Райкова.

Колеги на певицата коментират заканата й и разкриват, че за нея това е много болезнена тема заради незараснали стари рани.

Всички си спомнят как Митко Андонов след развода веднага си намери по-красива от нея жена, която даже го дари наследник.

Мара не прощава  изневяра: Ще убия тая, с която ми изневери! (Отварачката плаши със смърт съперничките си)

След разпада на първия си брак Отварачката не чака дълго и веднага скочи в леглото на богатия столичен ерген Християн Гущеров.Чалга фурията бе поблазнена от скъпарските дарове, с които я отрупваше богаташа докато бяха само гаджета. Но станаха ли законни  съпруг и съпруга Гущеров спря кранчето и даровете му станаха доста скромни. Мария без да изпитва капка срам веднъж призна, че е меркантилна жена и любовта й няма шанс, ако мъжът до нея няма тлъста сметка в банката.

Мара не прощава  изневяра: Ще убия тая, с която ми изневери! (Отварачката плаши със смърт съперничките си) - Снимка 2

И не само подаръците секнали, но и Отварачката се сдобила с рога и когато се разведоха тя призна, че Християн й изневерил, а не тя.

В лекия жанр коментират, че на Мария всичко се върнало тъпкано,  не е трябвало да заплашва така жените, с които мъжете й изневеряват.Тък като самата тя знае какви ги е вършила.  Като намекват за побоя, който тя отнесе от третия си съпруг Миро.  Тя му прости, но той я глези като кралица с баровски коли, дрехи и воаяжи по най-райските кътчета на света. 

Мара не прощава  изневяра: Ще убия тая, с която ми изневери! (Отварачката плаши със смърт съперничките си) - Снимка 3

Но явно много внимава да не я ядоса с нещо. Защото ако Отварачката надуши изневяра в нея може да се събуди Звяра и да се стигне до фатален край.

Източник: България днес