април 26, 2024

Мариана Попова и Плачков шашнаха с чудати визии по бТВ (Двойката стресна току що събудилите се зрители - Снимки)

Двойката се издокара като трапери от прерията или пък като бракониери от саваната

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariana-popova-i-plachkov-shashnaha-s-chudati-vizii-po-btv-dvoykata-stresna-toku-shto-sabudilite-se-zriteli-snimki/200167 Kliuki.net
Мариана Попова и Плачков шашнаха с чудати визии по бТВ (Двойката  стресна току що събудилите се зрители - Снимки)

Преди няколко дена Мариана Попова и половинката й Веско Плачков се появиха в студиото на „Преди обед”. Но с  такива откачени визии, с каквито никога не сме ги виждали.

Мариана Попова и Плачков шашнаха с чудати визии по бТВ (Двойката  стресна току що събудилите се зрители - Снимки)

Певицата бе  заложила на афро прическа от усукани плитки от прежда и мязаше на амбулантен търговец от марокански произход. А Веско се появи с раста, с която напомняше на актьора Трафис Фимел от поредицата „Викинги”.

Именно на този актьор го оприличи Александър Кадииев, но Плачков го репликира, че е носил подобна прическа още през 1993, а и по-късно през 2010.

В студиото арт семейството бе дошло да коментира проблемното си представление „Виновни”, в което играят само двамата и  си го харесват.

Семейната двойка обяви, че подготвят ново представление, но явно са се притеснили, че може да изпаднат в забвение. Защото целта им беше да привлекат всячески зрителското внимание.

Мариана Попова и Плачков шашнаха с чудати визии по бТВ (Двойката  стресна току що събудилите се зрители - Снимки) - Снимка 2

Скоро Попова и Плачков се показаха на фото в социалната мрежа с космати костюми, с които приличаха на трапери. Не се разбра дали  космите са естествени, но пък стана ясно, че към косматото облекло има и шапки, тъй като певицата си беше поставила такава на главата за разкош.

Мариана Попова и Плачков шашнаха с чудати визии по бТВ (Двойката  стресна току що събудилите се зрители - Снимки) - Снимка 3

Вниманието на драгите зрители бе привлечено и от факта.че брадичката на Мариана е по-различна от преди. И подозират, че сигурно си е правила някаква пластична интервенция.

Изрочник: lifeonline.bg