юли 27, 2024

Мариела Чобанова натри носа на мрънкащата Роксана в „Черешката” (Готвачката й показа класа и ромката я хареса)

Вечно мрънкащата ромка този път замлъкна, въпреки, че не бе чувала за повечето ястия

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariela-chobanova-natri-nosa-na-mrankashtata-roksana-v-chereshkata-gotvachkata-y-pokaza-klasa-i-romkata-ya-haresa/217738 Kliuki.net
Мариела Чобанова натри носа на мрънкащата Роксана в „Черешката” (Готвачката й показа класа  и ромката я хареса)

Чудесна вечеря представи на гостите си Мирела Чобанова от Варна. Това накара зрителите да си спомнят участието й в „Кухнята на ада” и колко бързо и шеметно израсна  в кулинарния формат на шеф Ангелов.

Жената, която отвори свой суши ресторант заложи на ястия от азиатската кухня. Поднесе салата от пилешко филе по азиатски, за предясте предложи кошничка от хрупкава бисквита, по нейна рецепта.  За основно поднесе катсу каре, за което Роксана не бе и чувала. Естествено, не мина и без прословутото й суши. Но най-голямата й изненада се оказа тортата, в която за сочност бе добавила тиквичка в блата.

Шеф Манчев не се сдържа и й отправи само една забележка. Никога да не повтаря в една вечеря 2 еднакви техники като панираниране в предястие и в основно.

Само Роксана седеше на масата и дебнеше какво ще й поднесат, Оказа се, че ромската певица е крайно необразована относно кулинарните термини. Не бе чувала какво е амюз буш, не знаеше какво е съеф енд търф, нито имаше понятие какво е саке. Но пък заяви предварително, че няма да го пие: „Какъв алкохол е това, може да е от ориз или от кисели краставички, но няма да го опитам!”

Най-сетне към края на вечерята Роксана пусна усмивка и каза, че е  доволна и даде на домакинята пълна десетка. Така шеф Чобанова е съвсем близко е да се окичи с плакета тази седмица  в „Черешката на тортата” и то заслужено.

Източник: vihrogon.bg