март 19, 2024

Мария цъфна на плажа в Гърция по секси бански (Чалгаджийката втрещи с тяло на скелет – Снимки)

То бива да си слаб, ама чак пък толкоз …коментират феновете на певицата

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-cafna-na-plazha-v-garciya-po-seksi-banski-chalgadzhiykata-vtreshti-s-tyalo-na-skelet-snimki/203796 Kliuki.net
Мария цъфна на плажа в Гърция по секси бански (Чалгаджийката втрещи с  тяло на скелет – Снимки)

Мария и Миро отново са на почивка на Халкидики в Гърция. Певицата се показа топлес първо от луксозния хотел, в който са отседнали с бизнесмена. Миньончето без капка срам е махнала горната част на банския си костюм и се разхожда по терасата, от която се вижда басейн.

Мария цъфна на плажа в Гърция по секси бански (Чалгаджийката втрещи с  тяло на скелет – Снимки)

След това застава с гръб, наслаждавайки се на гледката, а Мирослав е щракнал на фото задните части на благоверната си половинка.Някои определят дупето на Мария на прасковка, но други са на мнение, че краката й са прекалено слаби и проличат на клечки.

Мария цъфна на плажа в Гърция по секси бански (Чалгаджийката втрещи с  тяло на скелет – Снимки) - Снимка 2

После Марчето позира на шезлонг на безлюдния плаж по мини бански и прекомерната й слабост се набива на очи. Ръцете й са толкова тънички, че чак ще се счупят, а краката й са неестествено дълги за нейния ръст и повечето фенове са на мнение, че е играл фотошоп. Те пишат в социалната мрежа: „Боже, истински скелет!”, „Тя е миньонче, а тук ще рече човек, че е два метра кобила!”, „Леле, анорексичка!”, а друг добавя: „Трупай кинти, Маро, че вече остаряваш, останали са ти само едни джуки и зъби на плъх!”, са някои от коментарите във фейсбук.