март 29, 2024

Мария и Гери-Никол се лигавят без срам в нощен клуб (Певиците си спретнаха 3-ка с бивш мъж – Снимки)

Двете певици втрещиха с безумно поведение в нощен клуб, пускат си езици с бивш общ мъж

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-i-geri-nikol-se-ligavyat-bez-sram-v-noshten-klub-pevicite-si-spretnaha-3-ka-s-bivsh-mazh-snimki/195840 Kliuki.net
Мария и Гери-Никол се лигавят без срам в нощен клуб (Певиците си спретнаха  3-ка с бивш мъж – Снимки)

Луда нощ прекараха заедно чалгаджийката Мария и Голяма дупара Гери-Никол. Двете се събраха заедно в известно нощно заведение и втрещиха посетителите с разюздано поведение. Те се лигавеха през погледите на присъстващите и си направиха тройка пред очите им. Заедно с известния коафьор Мартин Гешев, който им уйдиса на номерата.

Тийн звездата и колежката й от чалгата безсрамно се мляскаха  и обарваха пред публиката и даже се похвалиха с пошлото си държание в социалната мрежа. Да не би някой да не е разбрал какви са ги вършили снощи.

Мария и Гери-Никол се лигавят без срам в нощен клуб (Певиците си спретнаха  3-ка с бивш мъж – Снимки)

Сега Гери-Никол няма гадже и да кажем, че на нея по й прилича да се държи фриволно. Но Мария е омъжена и то от скоро. Но не й пука, че Миро може да има нещо против разхайтеното държание на половинката си.

Гери сложи край на връзката си с Дани Илиев и преди време пусна снимка с Мартин Гешев, като предизвика спекулации, че той ще й бара яката дупара.

Мария и Гери-Никол се лигавят без срам в нощен клуб (Певиците си спретнаха  3-ка с бивш мъж – Снимки) - Снимка 2

Интересно съвпадение е, че Мария и фризьорът също джиткаха заедно по клубовете, преди тя да се омъжи. И публикуваха снимки от общите си забавления.

Само, че запознати издават, че Мартин не го вълнуват женските прелести. Използва ги само за пиар и за собствена изгода.