май 03, 2024

Мария и Миро лъснаха щастливи и влюбени в Хелс Китчън (Вижте как играят на сплотено семейство – Снимки)

Фолкаджийката и лихварят на вечеря в Кухнята на ада, дни преди да се случи жестокия скандал

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-i-miro-lasnaha-shtastlivi-i-vlyubeni-v-hels-kitchan-vizhte-kak-igrayat-na-sploteno-semeystvo-snimki/201885 Kliuki.net
Мария и Миро лъснаха щастливи  и влюбени в Хелс Китчън (Вижте как играят на сплотено семейство – Снимки)

Чалга певицата Мария и третия й съпруг Мирослав снощи станаха герои в кулинарното шоу на шеф Виктор Ангелов. Самата певица предупреди феновете си, че това се е случило преди фаталната дата 21. 03., след която  научихме за жестокия побой, нанесен от Миро на крехкото миньонче.

Известната двойка бяха гости в ресторанта на Хелс Китчън заедно с децата си. Впечатление направи по-голямата дъщеря на певицата, която е станала истинска госпожица и мъничкия син на Миро, който си поръча супа топчета.

Мария и Миро лъснаха щастливи  и влюбени в Хелс Китчън (Вижте как играят на сплотено семейство – Снимки)

Мария и Мирослав бяха издокарани целите в розово и по нищо не личеше какво ще им се случи след дни. Фолкаджийката и любимия й се усмихваха непрекъснато и даваха вид на двойка, на която семейния живот върви по мед и масло.

Мария и Миро лъснаха щастливи  и влюбени в Хелс Китчън (Вижте как играят на сплотено семейство – Снимки) - Снимка 2

Певицата призна, че „Хелс Китчън” й е любимото  шоу и не могла да пренебрегне поканата да се запознае на живо с любимката си Цвети от Враца: „Тук съм заради Цвети.” каза Мария на шефа.

Мария и Миро лъснаха щастливи  и влюбени в Хелс Китчън (Вижте как играят на сплотено семейство – Снимки) - Снимка 3

Малко преди излъчването на епизода се разбра, че Миро, който бе под домашен арест е освободен под парична гаранция от два бона. По-късно изтече скандална информация, че нещата във вип семейството още преди брака не били цветя и рози. Ревнивият бизнесмен заплашвал Мария с пистолет, насочен в главата преди сватбата. Разбра се още, че след като се озовал на свобода Миро Дзвера е пуснал за продажба и луксозното „Ламборгини”, което подари на половинката си за рождения й ден, в няколко сайта за продажба за половин милион.