май 03, 2024

Мария и Миро обичали да го правят грубо (Лъснаха интимни тайни от личния им живот)

Казусът с насилието над певицата се заплита, с мъжа си Миро били любители на по-груби любовни игри

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-i-miro-obichali-da-go-pravyat-grubo-lasnaha-intimni-tayni-ot-lichniya-im-zhivot/201910 Kliuki.net
Мария и Миро обичали да го правят грубо (Лъснаха интимни тайни от личния им живот)

Защитникът на Миро Дзвера защити тезата, че довереникът му никога не е посягал на жена си в миналото. Мария не се е оплаквала до сега и няма нейна жалба срещу Соколов и това е спекулация, каза адвокатът.

Той насочи и вниманието на съдията към обвинението в заплаха за убийство, която както се разбра се е случила преди повече от 2 години, като заяви: „Според прокуратурата Соколов е насочил пистолет срещу бъдещата си съпруга. Смятате ли, че ако се е почувствала заплашена тогава за живота си е щяла да сключи брак с него.”

Сега след насрочване на дело срещу насилника, съдът ще трябва да установи дали това е вярно и дали изобщо  се е случило. А той призна, че все още обича жена си.

Самата певица в показанията си пред съдия е признала, че редовно е показвала страстта към мъжа си, като проявявала грубост, която се изразява чрез удари и драскане с нокти. От своя страна Миро също й отвръщал с удари. От казаното от съдията излиза, че семейството е правило груб секс.

Мария и Миро обичали да го правят грубо (Лъснаха интимни тайни от личния им живот)

Заради тези интимни подробности  адвокатът на Соколов помоли съдията за гледа делото при закрити врата, но молбата му не бе уважена и затова лъснаха наяве скандалните подробности от интимния им живот.

А фенове коментират, че личните отношения на фолкаджийката  със съпруга й са си чиста проба извращение и певицата не трябва да занимава органите на реда с долнопробните си секс изпълнения.Като визира случая с Анита Мейзер, която удуши мъжа си със свински опашки, докато се забавляват в леглото. Явно е усетила, че Миро е закъсал финансово и се мъчи да изкрънка от него значителна сума пари.

Така, че скандала в семейството все повече започва да прилича на сапунка, която може да се казва „Бий ма, обичам те.”