октомври 02, 2023

Мария и Миро обичали да го правят грубо (Лъснаха интимни тайни от личния им живот)

Казусът с насилието над певицата се заплита, с мъжа си Миро били любители на по-груби любовни игри

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-i-miro-obichali-da-go-pravyat-grubo-lasnaha-intimni-tayni-ot-lichniya-im-zhivot/201910 Kliuki.net
Мария и Миро обичали да го правят грубо (Лъснаха интимни тайни от личния им живот)

Защитникът на Миро Дзвера защити тезата, че довереникът му никога не е посягал на жена си в миналото. Мария не се е оплаквала до сега и няма нейна жалба срещу Соколов и това е спекулация, каза адвокатът.

Той насочи и вниманието на съдията към обвинението в заплаха за убийство, която както се разбра се е случила преди повече от 2 години, като заяви: „Според прокуратурата Соколов е насочил пистолет срещу бъдещата си съпруга. Смятате ли, че ако се е почувствала заплашена тогава за живота си е щяла да сключи брак с него.”

Сега след насрочване на дело срещу насилника, съдът ще трябва да установи дали това е вярно и дали изобщо  се е случило. А той призна, че все още обича жена си.

Самата певица в показанията си пред съдия е признала, че редовно е показвала страстта към мъжа си, като проявявала грубост, която се изразява чрез удари и драскане с нокти. От своя страна Миро също й отвръщал с удари. От казаното от съдията излиза, че семейството е правило груб секс.

Заради тези интимни подробности  адвокатът на Соколов помоли съдията за гледа делото при закрити врата, но молбата му не бе уважена и затова лъснаха наяве скандалните подробности от интимния им живот.

А фенове коментират, че личните отношения на фолкаджийката  със съпруга й са си чиста проба извращение и певицата не трябва да занимава органите на реда с долнопробните си секс изпълнения.Като визира случая с Анита Мейзер, която удуши мъжа си със свински опашки, докато се забавляват в леглото. Явно е усетила, че Миро е закъсал финансово и се мъчи да изкрънка от него значителна сума пари.

Така, че скандала в семейството все повече започва да прилича на сапунка, която може да се казва „Бий ма, обичам те.”