април 27, 2024

Мария и Миро се сдобриха за именния й ден (Вижте как отбелязаха празника – Снимки)

Навръх Голяма Богородица съпрузите се събраха за именния ден на фолкаджийката

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-i-miro-se-sdobriha-za-imenniya-y-den-vizhte-kak-otbelyazaha-praznika-snimki/207321 Kliuki.net
Мария и Миро се сдобриха за именния й ден (Вижте как отбелязаха празника – Снимки)

Мария най-после се показа с благоверния си съпруг. С който цяло лято незнайно защо бяха разделени. Някои подозираха, че отново е имало скандал, завършил пак със срив на отношенията между тях.

Дълго време Отварачката не бе показвала общо фото с третия си съпруг. Но ето, че на именния си ден двамата се снимаха на общи снимки и показаха как са отбелязали големия християнски празник.

Мария и Миро се сдобриха за именния й ден (Вижте как отбелязаха празника – Снимки)

Съпрузите позират в заведение досущ като пресни влюбени. Усмивка грее на лицата на Марчето и на Мирослав. Но това, което правим впечатление на феновете е , че облеклото им не си подхожда. И затова казват, че Мария, която се има за модна икона е облечена в официален тоалет, а Миро Дзвера се е барнал като селяндур.Може дрешките му да са маркови, но с тези 7/8  гащи, нагънати в крачолите и с лепките, които е нахлул досущ напомня на прошляк.

Мария и Миро се сдобриха за именния й ден (Вижте как отбелязаха празника – Снимки) - Снимка 2

Целия му аутфит е в разрез с роклята на Мара, която е официална , подходяща за повода. Феновете пишат, че ако Мирослав бе с цървули щяха поне да са му мярка и повече да подхождат на целия му външен вид.

Мария и Миро се сдобриха за именния й ден (Вижте как отбелязаха празника – Снимки) - Снимка 3

И общото заключение на почитателите на двойката е: „Така е когато имаш пари, но ти липсва класа!”

Източник: Инстаграм