април 28, 2024

Мария Игнатова преглътна издънката на Нойзи, стяга шортите за Коледа (Снимки)

Слуховете за потенциална раздяла никак не смущават водещата

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-ignatova-preglatna-izdankata-na-noyzi-styaga-shortite-za-koleda-snimki/214982 Kliuki.net
Мария Игнатова преглътна издънката на Нойзи, стяга шортите за Коледа (Снимки)

След като мъжът ѝ бе сгащен да шофира солидно почерпен, Мария Игнатова остана безмълвна поне в публичното пространство. С настъпването на коледните празници пък тя сякаш съвсем е изтрила неприятния спомен за този момент и ударно продължава напред. Както отбелязват наблюдателни фенове, халката още стои на ръката ѝ и е много вероятно бракът ѝ да продължи да съществува.

Под влияние на Коледа е водещата и последните ѝ кадри в Инстаграм вплитат все коледни, та дори приказни теми. На част от снимките си Игнатова се превъплъщава в Червената шапчица, макар и да не става ясно кой точно е вълкът в приказката. В кратко видео пък тя показва и как украсява елхата в дома си, без да се интересува от студа навън и от клюките, които се точат по неин адрес.

Предвид активността ѝ в социалните мрежи скандалът с Нойзи изглежда забравен и по нищо не личи, че е имало някакъв проблем. Снимките ѝ с мъжа ѝ си стоят на видно място в Мрежата и ако това може да е доказателство за силната им връзка, значи все пак е някакъв знак. Изцепката му дни наред бе тема в медиите и мнозинството не спираше да се възмущава как си е позволил да се качи в колата почерпен.

Източник: woman.bg