декември 06, 2023

Мария Илиева и Орлин Павлов с обяснения в любов към Белослава (Родните випове първенци по лицемерие)

Поп музиката се обедини да брани сгафилата си колежка

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-ilieva-i-orlin-pavlov-s-obyasneniya-v-lyubov-kam-beloslava-rodnite-vipove-parvenci-po-licemerie/205900 Kliuki.net
Мария Илиева и Орлин Павлов с обяснения в любов към Белослава (Родните випове първенци по лицемерие)

След като и Белослава влезе в медиите заради шофиране в нетрезво състояние, редица известни личности се втурнаха да я защитават. Първенци по подкрепа се оказаха Мария Илиева и Орлин Павлов, които публично почти ѝ се обясниха в любов. Насред гръмкото “обичам те” заваляха и призиви, че всичко ще бъде наред, че никой не е безгрешен и пр. Така родните ни випове се оказаха изненадващо лицемерни, при положение че често демонстрират колко уважават спазването на закона и идеята, че всеки си носи последствията. Публичната им подкрепа към сгафилата изпълнителка ядоса мнозинството и повечето хора уверено сметнаха, че поне на нея ще ѝ се размине.

След като дрегерът, който е ползвала в злополучната вечер, се оказа негоден, май натам вървят нещата. Случайно или не, Белослава е привърженик на безопасното шофиране и за свой ужас, именно тя бе изловена да шофира приятно почерпена. Така за пореден път блесна и лицемерието на “звездите” ни, според които, дори да си доста загазил човек, ще ти бъде простено, ако сбъркаш. Не една и две жертви на загинали в катастрофи с пиян шофьор вероятно се чувстват лично засегнати от подобна показност и размяна на сърчица, сякаш нищо не е станало.

Източник: lupa.bg