април 19, 2024

Мария Илиева си върна предишната форма (Певицата отслабна 1 г след раждането – Снимки)

Певицата най-сетне се взе в ръце и свали 20 кг от теглото си за отрицателно време

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-ilieva-si-varna-predishnata-forma-pevicata-otslabna-1-g-sled-razhdaneto-snimki/195961 Kliuki.net
Мария Илиева си върна предишната форма  (Певицата отслабна 1 г след раждането – Снимки)

Чаровната брюнетка, която роди миналото лято втората си дъщеричка дълго време не успя да си върне предишната форма от преди бременността си. Тя не спря с изявите си на сцената и не ползва майчинство за бебе София. Само, че се бе доста наляла и криеше телеса с широки дрехи.

Мария бе заприличала на достолепна матрона, но това не я притесняваше толкова, въпреки, че доста коментираха наедрялата й фигура. Илиева бе категорична, че на нейната възраст всяка жена би се наляла и изглеждала по-пълна.

Скоро певицата се появи публично на официално събитие, на празника на Любо Киров и когато я видяха всички ахнаха от изненада и забелязаха  промяната. Тя имаше  същия вид на оная жена от преди  раждането.

Мария Илиева си върна предишната форма  (Певицата отслабна 1 г след раждането – Снимки)

Мария Илиева си върна предишната форма  (Певицата отслабна 1 г след раждането – Снимки) - Снимка 2

Мария Илиева си върна предишната форма  (Певицата отслабна 1 г след раждането – Снимки) - Снимка 3

Как е отслабнала Мария, тя не споделя. Но се знае, че е образована дама и едва ли е посегнала на инсулиновите инжекции, които използват фолкаджийките и е наясно, че с тях може да съспе здравето си.

Близки до певицата предполагат, че се е доверила на кето диетата и е ограничила въглехидратите в  храната си. А стимул й дал любимия й мъж,който е доста харесван от дамите и тя не би си позволила да го загуби заради пълната си фигура.

След раждането на сина си Алекс Мария успя бързо да отслабне. Но тогава имаше проблеми с бащата и сама отгледа момчето. А сега Междуречки е любовта на живота й и за нищо на света не би си позволила да провали връзката си и семейното си щастие.