март 25, 2023

Мария има куп кусури, но е майка- орлица (Певицата отгледа щерка - топ мацка – Снимки)

13-годишнатата дъщеря на певицата порасна и прилича на майка си, тийнейджърката вече се пуска с грим изглежда топ мацка

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-ima-kup-kusuri-no-e-mayka-orlica-pevicata-otgleda-shterka-top-macka-snimki/199555 Kliuki.net
Мария има куп кусури, но е майка- орлица (Певицата отгледа щерка - топ мацка  – Снимки)

Мария може да е една от най-критикуваните певици в поп фолка, има доста кусури, но като майка се е показала като много грижовна и отговорна. Заради безбройните си връзки с мъже тя  е смятана за меркантилна и мъжемелачка, но когато става дума за единственото й дете тя не прави компромиси.

Миньончето често е споделяло в интервюта, че образованието на Марая е приоритет номер 1 за нея.Старозагорката винаги е усещала, че не е много интелигентна и не е учила достатъчно. За това уреди дъщеря си в частно училище в столицата където детето й се обучава в елитна среда. Вече говори английски, но и с руския се справя.

Марая се роди през 2008 г, а баща й е първия мъж на Мария Димитър Андонов, който е бизнесмен и има ново семейство и  2 деца. Но винаги е полагал грижи за първородната си щерка. Даже в момента тийнейджърката ходи по-често в дома на татко си защото живеят в Лозенец и се вижда с него и семейството му редовно.

Напоследък прави впечатление, че ученичката разцъфна и се превърна в очарователна госпожица. Мария показа дъщеря си на фото, на което Марая позира с вечерен грим , носи къс топ и голо коремче ,прилича досущ на майка си, с която са като 2 капки вода. Даже е направила кифленска муцунка, жест много популярен,  особено сред младите момичета.

Но като цяло Мария я държи изкъсо, не е като щерката на Анелия - Ивон, която от малка хвърляше в ужас пуританите в мрежата с напомпани устни и прекален грим.

Източник: vbox7.com