май 02, 2024

Мария кифлее с Марая (Майка и дъщеря се кълчотят насред фитнеса – Видео)

Певицата се радва на свободата си

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-kiflee-s-maraya-mayka-i-dashterya-se-kalchotyat-nasred-fitnesa-video/205789 Kliuki.net
Мария кифлее с Марая (Майка и дъщеря се кълчотят насред фитнеса – Видео)

И може би ударно дразни Миро. Последните ѝ дни преминават в компанията на щерката – вече порасналата Марая. От кадрите, които споделят в мрежата, става ясно, че не пропускат и танците. Кратко видео показва как майка и дъщеря се поклащат в танц, като зад тях са наредени фитнес уреди. Фолкаджийката не пропуска да раздвижи задни части точно под носа на камерата, а отстрани малката също прихваща от вдъхновението на майка си.

Коментари, естествено, не липсваха. Мнозина се възмутиха от примера, който облъчва тийнеджърката, и буквално я съжалиха. За възрастта си тя все още не е залитнала изцяло по модни дрешки и натруфен грим, макар да дава заявка и за това. Повечето потребители обаче разсъждават, че Мария и начинът ѝ на живот ще окажат своето влияние върху все още неукрепналото ѝ съзнание и ще я превърнат в типична кифла.

Кифленското поведение нашумя в последните години и голяма част от младите хора усърдно подражават на идолките си от попфолка. Марая пък, иска или не, е родена в сърцето на чалгата, като майка ѝ е сред най-популярните лица в бранша. Макар напоследък да е по-известна с драмите в личния си живот, отколкото с кариерата си, изпълнителката все пак възпитава и дете.