май 03, 2024

Мария лъсна с груби кубинки в жегата на морето (Попиляха я за извратения стил и вкус – Снимки)

Отслабналата драстично напоследък фолкаджийка врещи с кубинки в жегата

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-lasna-s-grubi-kubinki-v-zhegata-na-moreto-popilyaha-ya-za-izvrateniya-stil-i-vkus-snimki/205475 Kliuki.net
Мария лъсна с груби кубинки в жегата на морето (Попиляха я за извратения  стил и вкус – Снимки)

Мария пак вилнее по морето, но този път е на Слънчев бряг. Фолк певицата се е настанила с мъжа си в луксозния хотел „Дюни”  и се подготвя за едно от малкото си участия, които има това лято.

Миньончето не пропусна да се похвали от терасата на хотела, където позира с доста  странен стайлинг. Марчето е облякла късо бюстие, под което надничат силиконовите й бомби.

Мария лъсна с груби кубинки в жегата на морето (Попиляха я за извратения  стил и вкус – Снимки)

Обула е къси панталонки на слабичките си като клечки крака и забележете … в комбинация с военни кубинки. Които може да са маркови и модерни, но изобщо не са подходящи за жегите и за лятото, особено на морето. Където летовнците предпочитат да шляпат по джапанки.

Мария лъсна с груби кубинки в жегата на морето (Попиляха я за извратения  стил и вкус – Снимки) - Снимка 2

Почитателите на заралийката веднага я захапаха с коментари за избора на обувки и тоалет: „Защо с кубинки, няма такава мода за лятото, подходящи са за пустинята когато може да те ухапе някоя гадинка!”, „Краката й като солети, а тя с тия груби кундури, няма ли огледало да се погледне, страшна хубавица, осъзнай се моме, нямаш ли някаква останала гордост и достойство, а ставаш всеки път за смях!”, са малка част от негативните реакции на възмутените фенове в социалната мрежа.

На Отварачката  обаче не й пука, нищо, че е метър и петдесет, конти се с каквото й попадне, стига да е скъпо и  от известна марка.