септември 28, 2023

Мария остана без златните си бижута, подарени й от Миро (Съпругът й си прибра накити за 50 бона)

Фолкаджийката , която се фукаше със гривни и пръстен „Картие” остана без тях, след скандала с Миро

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-ostana-bez-zlatnite-si-bizhuta-podareni-y-ot-miro-saprugat-y-si-pribra-nakiti-za-50-bona/201859 Kliuki.net
Мария остана без златните си бижута, подарени й от Миро (Съпругът й си прибра накити за 50 бона)

Чалгаджийкта Мария е прежалила скъпарските си златни накити от френската бижутерска къща „Картие”,подарени й от третия й съпруг. Който си е прибрал златата след грозния скандал в дома им.

С Миро Дзвера са пред развод, а днес той ще обжалва пред съда наложената му мярка за неотклонение домашен арест, разбра клюки.нет.

Певачката се фукаше с 2 златни гривни, като само едната струваше 15 бона, а в комплект към тях се кичеше и със златен пръстен на същата престижна марка. Която  е на особена почит сред всичките жени, които се славят като златотърсачки сред родния елит.

Мария не сваляше от дясната си ръка въпросните бижута , които се оценяват на не по-малко от 50 хиляди лева. С такива гривни се хвали и Русата Златка, които й подри любимия й Карен. И Моника Валериева имаше подобни бижута, но бившето й гадже инсценира обир в апартамента й и така си ги прибра. Тези гривни  са любими сред любовниците на богати мъже, а дамите демонстрират с тях висока класа и това, че са нечии държанки.

Най-вероятно Мария и Миро ще се разведат, защото както вече писахме той се е върнал при първата си жена.

Източник: Лупа,бг