юни 21, 2024

Мария отнесе бездарната си чалга чак в Хага (Фолкаджийката кълчи задни части по пижама)

Певицата на пропусна да покаже спорен талант в столицата на джаза

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-otnese-bezdarnata-si-chalga-chak-v-haga-folkadzhiykata-kalchi-zadni-chasti-po-pizhama/224923 Kliuki.net
Мария отнесе бездарната си чалга чак в Хага (Фолкаджийката кълчи задни части по пижама)

Няма никакво съмнение че когато става дума да покажем пред света балканските и нрави нямаме равни на себе си.Такъв „талант” ни напъва отвътре, че нямаме нищо против да демонстрираме лекия жанр чак в Нидерландия.

Поп фолк фурията Мария показа задните си части в розова пижамка и се покълчи в местна дискотека . Където чалга тонове изпълниха импровизираната сцена на нашата „пишман” певица.

Както е известно отдавна Хага е прочута като столица на джаза, допреди 2005 г, а след това събитието бе изместено в Ротердам.Е, може би затова сега там се изяви и нашенската Мария. По-известна с прякора  си Отварачката.

Нейното пеене отдавна е известно на всички  в България и с талант няма да ни изненада. Едни понасят изпълненията й, други не. Но посетителите на вечерта не пропуснаха да я захапят, че облеклото й бе крайно неподходящо и започнаха да й сее смеят че се е навлякла не с рокля,а с нещо като пижама:”Госпожата не си е съблякла пижамата”, критикува я госпожа Танчева.

А друга почитателка е още по-крайна в мнението си за миньончето: „Както се е издокарала да не казвам като каква и както пеенето я мъчи, да се качва на някоя витрина и гарантирано ще изкара повече пари, отколкото с това грачене!”

Източник: Телеграф