май 18, 2024

Мария празнува сдобряването с Миро в Гърция (Певицата се пусна от спалнята – Снимки)

Мирът между певицата и мъжа ѝ окончателно е финализиран

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-praznuva-sdobryavaneto-s-miro-v-garciya-pevicata-se-pusna-ot-spalnyata-snimki/203204 Kliuki.net
Мария празнува сдобряването с Миро в Гърция (Певицата се пусна от спалнята – Снимки)

Двамата отмарят в Гърция и типично в свой стил не пропускат да уведомят аудиторията си в социалките. След като първата им обща снимка след побоя блесна преди дни, днес доскорошните врагове си спретнаха и обща почивка. Мирослав май не страда от особени скрупули и явно си позволява да нащрака жена си почти гола в спалнята. Макар само гърбът на Мария да е на показ, всички можем да проумеем какво целят да ни покажат.

Особено пикантна бе информацията, че двамата обичат по-силовите тренировки в спалнята, което може би и се е отразило във въпросния “побой”. Мнозина дори започнаха да се съмняват в истинността на юмруците, а според слуховете Дзвера е откупил свободата си със 100 000 в кеш. Изпълнителката оттеглила жалбата си и така досието му щяло да бъде чисто като сълза.

Позорното петно, което би му било лепнато в случай на съдебен процес, не е шега и вероятно би му пречило през целия му житейски път. Така днес Мария и Мирослав отново са неразделни – по плажове и морета, насред лукс и скъпарски хотели. Доколко връзката им наистина е успешна, любопитните могат да преценят сами. Може би е добре да си спестят излишната показност.