September 24, 2024

Мария проговори за развода: Търпях обиди и лъжи, стигнах и до болница! (Вижте най-откровената й изповед за брака с Миро)

След подадената молба за развод певицата призна, че се събуждала със страх

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-progovori-za-razvoda-tarpyah-obidi-i-lazhi-stignah-i-do-bolnica-vizhte-nay-otkrovenata-y-izpoved-za-braka-s-miro/228887 Kliuki.net
Мария проговори за развода: Търпях обиди и лъжи, стигнах и до болница! (Вижте най-откровената й изповед за брака с Миро)

Мария, която сложи край на брака с Миро намери сили да проговори за ужаса, който преживя, докато беше омъжена за Соколов.Пред „България днес” певицата се изказва в най-откровеното интервю.

Миньончето на фолка е категорично, че връщане назад няма да има. Раздялата и този път започва със скандал. Мария разказа, че дала на Мирослав последен шанс и се надяват нещо между нас да се оправят. Трудно взех решението, но нямам повече сили да търпя тази токсична връзка, която е пагубна за мен.

За Мирослав фолкаджийката се омъжи през 2021г. и преброила общо дванадесет пъти, когато се разделиха през краткия си брак. Да не говорим за обидите, които понесла от арогантния си партньор и безбройните подигравки.

Дори аз се лекувах в болнично заведение, където стояха повече от 20 дни. Тогава майка й я посъветвала да се раздели с мъжа си. Защото няма как да е здрава, когато е с болен дух. Това се оказа повратен момент в токсичната връзка с Мирослав, дала си сметка каква вреда й нанася да търпи Миро. На който не случайно му казват Дзвера: „Не може да се живее в лъжи и напрежение. Загубих си усмивката и очаквах да се случи най-лошото.”, казва певицата: „Но най ме е яд, че ме лъжеше затруднено, докато ме гледа в очите. И то пред дъщеря ми, която вече не е малко дете и всичко разбира. Отчитам като грешката това, което за нас е причината с Марая преди последните три години.”

„На 42 години съм вече и няма как да позволя някой да ме контролира. Разбрах го какъв е, но по труден начин. Не е трябвало да вярвам на нищо, което ми казва, защото всичко бе лъжа. А излъган е този, който най-безсрамно те лъже в очите!, философски заключава Мария.

Източник: България днес