май 29, 2023

Мария с първо фото след драматичния побой (Вижте как изглежда певицата след скандала с Миро - Снимки)

След най-жестоката драма в личния си живот фолкаджийката не се срина, намери сили да се покаже

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-s-parvo-foto-sled-dramatichniya-poboy-vizhte-kak-izglezhda-pevicata-sled-skandala-s-miro-snimki/201665 Kliuki.net
Мария с първо фото след драматичния побой (Вижте как изглежда певицата след скандала с Миро - Снимки)

Когато преди седмица стана ясно, че Мария е поредната жертва на домашно насилие обществеността се изуми от факта, че такава миниатюрна жена е понасяла удари от Мирослав Соколов. И то не един път, а както твърдят запознати той е издевателствал над нея поне 4 пъти.

Този път Мария не замълча и проговори за скандалните събития, случили се в дома й. Отначало тя отказа да коментира, но в профила си в Инстаграм си позволи да покаже малко повече.

Към фотото, което лъсна в социалната мрежа се вижда една крехка жена, която е облечена изцяло с черни дрехи, а очите си крие зад тъмни очила. По нищо не си личи обаче, че е преживяла такава страхотна драма и няма никакви следи от физическата разправа. Може би й е малко неудобно, че така прехваления й мъж, на когото се кълнеше публично във вечна любов показа характера си на мутра.

Тепърва ще очакваме от Мария да извади на бял свят подробности за инцидента, но пък цялата фолк гилдия и не само те застава зад нея и единодушно я подкрепя.