юли 27, 2024

Мария съсипа хубавата песен на Цеца в „Капките” (Зрителите я оплюха, че се подигра с балканската кралица на фолка)

Вместо да докаже, че е певица от класа,Отварачката успя да се изложи и пред 11 хиляди зрители

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-sasipa-hubavata-pesen-na-ceca-v-kapkite-zritelite-ya-oplyuha-che-se-podigra-s-balkanskata-kralica-na-folka/223301 Kliuki.net
Мария съсипа хубавата песен на Цеца в „Капките” (Зрителите я оплюха, че се подигра с балканската кралица на фолка)

Мария получи шанс да изпее любимата си песен на най-голямата сцена в България благодарене на шоуто „Като две капки вода”. Както и пред стотици хиляди зрители, вперили погледи в телевизорите на финали на шоуто.

Парчето, което бе избрала да изпълни „Забраненият град на любовта” на легендарната Цеца Величкович обаче се оказа висока топка за родната фолкаджийка. Която не успя никак, ама никак поне да се доближи малко до звученето на Цеца. В този момент социалната мрежа завря и закипя от негативни реакции на публиката.

Не, че хората очакваха Мария да се представи блестящо на финала, но поне да познаят коя песен пее и пишат:”Пълна скръб! Как пък за толкова години не се намери някой, който да й каже, че никаква я няма в пеенето. Дано Цеца случайно не попадне на това недоразумение!”, „Майко мила, чак мен ме хвана срам!Нищо общо с песента!”, „Тази вечер надмина себе си с най-фалшивото пеене за сезона!”, „Даже Джулката, която не е певица се представи по-добре!”, „Ужас на ужасите! Защо това чудо на природата се подигра с изпълнителката на хита?Доре, че имаше беквокали да спасят положението ….”

Източник:България днес