април 27, 2024

Мария съсипа кожата си с липосукции (Фолкадждийката втрещи с увиснал корем в „Капките” – Снимки)

Журито тика напред Отварачката, добута я до първото място в „Капките” снощи

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-sasipa-kozhata-si-s-liposukcii-folkadzhdiykata-vtreshti-s-uvisnal-korem-v-kapkite-snimki/219530 Kliuki.net
Мария съсипа кожата си с липосукции (Фолкадждийката втрещи с увиснал корем  в „Капките” – Снимки)

Фолк звездата Мария, която снощи дефилира на сцената на имитаторското шоу като Дожа Кет показа на публиката какво може да се случи когато прекалиш с липосукциите. Които могат да съсипят кожата на иначе плоския ти корем.

Отварачката не веднъж е казвала, че да е слаба е нейната мания, но на снощния лайв когато трябваше да се покаже почти без дрехи стана ясно, че корекциите, с които си оправя корема са я осакатили, По точно заради оскъдният си тоалет, при всяко едно нейно движение се забеляза увисналата й кожа на стомаха.

Иначе Мария си е достатъчно слаба,  няма нито един излишен грам мазнина по себе си, но понеже е маниачка на темата да е перфектна редовно спазва жестоки диети. Тя винаги е твърдяла, че й е най-добре когато тежи само 40 и няколко кила. Но никога повече от  41. Ако случайно надебелее и то само с две кила веднага хуква за да си направи поредната липосукция.

Марчето показа тялото си без свян на сцената на шоуто, но зрителите бяха възмутени  от висналата кожа на корема й. Оприличиха я на Джаба от култовия филм „Междузвездни войни” и й се подиграха за набръчканата кожа.

А най-върлите фенове на „Капките” не са съгласни и с журито. Което по някаква скрита договорка тика фолкаджийката напред и й дава високи оценки: Все едно не знаем какви са й възможностите на Мария, и че  не може да се справи със задачите, нито сме слепи, нито пък глухи!”, негодува публиката в социалната мрежа.

Източник:crimesbg.com