май 01, 2024

Мария се изфука с нови подаръци от Миро (Чалгарката осребри боя с диамантен пръстен и нова кола – Снимки)

Че Отварачката е пристрастена към лукса две мнения няма, заради лъскав живот забрави за боя и драматичните скандали

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-se-izfuka-s-novi-podaraci-ot-miro-chalgarkata-osrebri-boya-s-diamanten-prasten-i-nova-kola-snimki/203356 Kliuki.net
Мария се изфука с нови подаръци от Миро (Чалгарката осребри  боя с диамантен пръстен  и нова кола – Снимки)

Мария не пропусна да се похвали с нови скъпарки дарове от Миро. Преди дни Отварачката се изфука  с нов диамантен пръстен, който по скоро прилича на годежен. А специалисти признаха, че скъпоценния камък е на цена межди 50 или 60 хилядарки.

Мария се изфука с нови подаръци от Миро (Чалгарката осребри  боя с диамантен пръстен  и нова кола – Снимки)

Е, Марчето направо навря бижуто в очите на феновете си като пусна клип как си пийва скъпо шампанско, а акцентът падна нарочно върху новия й пръстен.

А днес се появи снимка на чалгарката, на която позира с нов автомобил в червено като се е стъкнала в подходящ тоалет в тон с  колата.

Мария се изфука с нови подаръци от Миро (Чалгарката осребри  боя с диамантен пръстен  и нова кола – Снимки) - Снимка 2

Феновете обаче се подиграха с меркантилната старозагорка като твърдят, че за коли, пари и парцали е готова всичко да прости до следващия път и пишат: „Колко ли още бой ще изяде за новия автомобил?”, „Доста бой ще изяде още щом се продава за коли и парцали!”, „Колко елементарна и проста жена е тая, никакви ценности няма, да не говорим за достойнство!”, „В началото я съжалиха, но  другия път няма да кой да й повярва, заради такива като нея страдат много други жени!”