май 08, 2024

Мария се набута в „Капките” където я чака Фънки, най-големия й враг (Разбра се защо двамата не могат да се понасят)

Миньончето и рокаджията не могат да се дишат от времето когато бяха жури в „Мюзик Айдъл”

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-se-nabuta-v-kapkite-kadeto-ya-chaka-fanki-nay-golemiya-y-vrag-razbra-se-zashto-dvamata-ne-mogat-da-se-ponasyat/218501 Kliuki.net
Мария се набута в „Капките” където я чака Фънки, най-големия й враг (Разбра се защо двамата не могат да се понасят)

Че фолкаджкйката и рокаджията не могат да се дишат стана ясно още веднага от снощния лайв на „Капките”. Не само, че Фънки не харесва лекия жанр, но и защото има специално мнение за Мария. Която въпреки ограничените си гласови възможности се напъва да пее.

Хора от екипа на предаването казват, че напрежението между тях се усеща даже зад сцената. Самият Димитър Ковачев призна, че с Марчето са познати от един несъществуващ вече музикален формат „Мюзик айдъл”в който му се наложило да сърба попарата на наглата и необразована фолк звезда.

След като порови в архивите известен светски сайт се натъкна на доказателства от преди 15 г, от които се разбира, че като жури са имали куп пререкания. Рокаджията редовно пренебрегвал мнението на чалгаджийката, игнорирал оценките й. Изобщо с Отварачката непрекъснато били на нож. Дори се наложило на Дони да ги помирява.

Мария така се засегнала от Фънки на един от кастингите, че метнала микрофона и напуснала студиото.

Запознати издават, че вместо да заровят томахавките старата вражда ще се пренесе на сцената на „Като две капки вода”. Като жури Фънки е безпощаден и няма да си мери думите, който й да го накара. Така, че Мария, която снощи разочарова зрителите ще е най-критикуваната участничка. За която публиката казва, че не може да пее,а от нея по-добре се справят актьорите на сцената.

Източник:Intrigi.bg