април 27, 2024

Мария се пусна по бански от Монте Карло (Чалга звездата предизвика ужас с тяло „живи мощи” – Снимки)

От ден на ден Отварачката става все по-слаба, подозират я в анорексия

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-se-pusna-po-banski-ot-monte-karlo-chalga-zvezdata-predizvika-uzhas-s-tyalo-zhivi-moshti-snimki/207944 Kliuki.net
Мария се пусна по бански от Монте Карло (Чалга звездата предизвика ужас с тяло „живи  мощи” – Снимки)

След като Мария се похвали с луксозна закуска в Монте  Карло побърза да се пусне по бански от хотелската стая. Явно чалга звездата от ден на ден все повече слабее, защото на снимките се вижда едно сякаш недоразвито дете, на което по фигурата му няма нищо женско. Освен обилния силикон в бюста, който не зависи от килограмите.

Мария се пусна по бански от Монте Карло (Чалга звездата предизвика ужас с тяло „живи  мощи” – Снимки)

Този път Марчето не си е удължавала крайниците с фотошоп и те съответстват на ниския й ръст. Но толкова са слаби и с изпъкнали кокали на коленете, че чак да те хване страх от прекалената слабост на певицата.

Мария се пусна по бански от Монте Карло (Чалга звездата предизвика ужас с тяло „живи  мощи” – Снимки) - Снимка 2

Още повече, че тя е миньонче и съвсем се е стопила напоследък. Сякаш в един момент ще изчезне, съжаляват я най-върлите й фенове. Които я съветват: „Човек, вземи хапни нещо, ще си докараш някоя болест!”

Мария се пусна по бански от Монте Карло (Чалга звездата предизвика ужас с тяло „живи  мощи” – Снимки) - Снимка 3

Ден преди снимките по бански Мария се пусна как с Миро пътуват за плажа в Монте Карло. Тя е отметнала назад гривата си и се вижда, че косата й направо липсва на  някои места, а това е знак, че много скоро може да я загуби. Това е последица от бързото отслабването и от малкото килограми.

Източник: Инстаграм