май 03, 2024

Мария си призна: Царица съм в шопинга, изобщо не се замислям когато харча! (Чалгарката показа колко е алчна и проста)

Певицата лъсна в игра на асоциации, отговаря на провокативни въпроси

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-si-prizna-carica-sam-v-shopinga-izobshto-ne-se-zamislyam-kogato-harcha-chalgarkata-pokaza-kolko-e-alchna-i-prosta/203281 Kliuki.net
Мария си призна: Царица  съм в шопинга, изобщо не се замислям когато харча! (Чалгарката показа  колко е алчна и проста)

Стана ясно за какво е било интервюто на Мария във vbox7. Чалгаджйката бе запитана каква асоциация предизвиква в нея словосъчетанието шопинг в чужбина. Тя не се замисли много, много и отвърна:”Аз съм най-големият майстор на това, гарантирам ви. Вчера се шегувах с моя съпруг и го питах  няма ли да ми даде някоя по-значителна сума, за която да се замисля поне 5 минути как да похарча. Но Миро й отвърнал, че няма такава сума, която да се замисли как да пръсне и задачата му се вижда непосилна.”

Мария си призна: Царица  съм в шопинга, изобщо не се замислям когато харча! (Чалгарката показа  колко е алчна и проста)

Самата Отварачка през смях потвърди, че колкото и голяма да е сумата тя предварително е подредила преди да й е дал парите. И допълни: ”И като ми ги даде, имам още да додавам!”

Мария си призна: Царица  съм в шопинга, изобщо не се замислям когато харча! (Чалгарката показа  колко е алчна и проста) - Снимка 2


Само, че това откровение изобщо не се хареса на феновете, които изригнаха с коментари в социалната мрежа и пишат: „Такива като Мария имат грешна представа за живота. Тя смята мъжа си за банкомат и затова го обича, а той от своя страна няма против да е банкомат, но си мисли, че е обичан заради нещо друго.”

Други фенове на чалгаджийката я определят като много проста и алчна: „Низка душица, ще остарее и мъжът й ще я захвърли и смени с друга!”, „Истинска овца, гледа на мъжа с като на зареден банкомат. Колкото и бой да изяде на него всичко му е простено щом има пари, но трябва да помни, че тръгне ли си мъжа й всичко, което е купил си  взема, а друга се радва на това, което сама е избрала!”