октомври 01, 2023

Мария втрещи с двуметрови крака и огромни стъпала на Халкидики (Стана за смях с недодялан фотошоп – Снимки)

Чалгаджийката лъсна с толкова дълги крака, сякаш не е миньонче, а някакъв двуметров гигант с 45 номер обувки

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-vtreshti-s-dvumetrovi-kraka-i-ogromni-stapala-na-halkidiki-stana-za-smyah-s-nedodyalan-fotoshop-snimki/204010 Kliuki.net
Мария втрещи с двуметрови крака и огромни стъпала на Халкидики (Стана за смях с недодялан фотошоп – Снимки)

Мария със звучния прякор Отварачката от дни се подвизава на плажа в Халкиди. Мара не спира да черпи последователите си със снимки от романтичната си почивка с Мирослав. Редовно се хвали с фотосесии от Гърция, но феновете забелязаха, че чалга звездата е прекалила с фотошопа и прекалено си е издължила крайниците.

Почитателите на Мара установиха, че краката са й станали много по-дълги. А стъпалата й са станали толкова големи, че трябва да ходи с 45 номер обувки. По-дълги са станали и пръстите на единия крайник, по-точно на левия и са изкривени от удължаването. А хората погнаха Отварачката и коментират в социалната мрежа: „Яко е играл  фотошопа! Какви са тия големи крака, трябва да намали фотошопа!”, „Прилича на скакалец !, „Някой знае ли кой номер обувки носи? С този ръст и огромни крака и груби пръсти?”, са само част от негативните коментари, които заляха социалната мрежа.

Мрежата не спира да се смее на напъните на Мария да изглежда секси, но й препоръчват да смени фотографа или да се научи по-добре да борави с компютърната програма и да не се излага така. Първо да прегледа снимките, а после да ги публикува в Инстаграм.