September 28, 2024

Мартин Чой ли? Натали Трифонова разхожда бедра в Ню Йорк (Синоптичката с ударно начало на лятото – Снимки)

Сочната мълва носи, че мотошампионът Мартин Чой и Натали Трифонова вече не са двойка

https://kliuki.net/bg-kliuki/martin-choy-li-natali-trifonova-razhozhda-bedra-v-nyu-york-sinoptichkata-s-udarno-nachalo-na-lyatoto-snimki/225588 Kliuki.net
Мартин Чой ли? Натали Трифонова разхожда бедра в Ню Йорк (Синоптичката с ударно начало на лятото – Снимки)

Въпреки че връзката им дълго време се коментираше в публичното пространство, явно на всичко идва краят. Синоптичката обаче май не смята да ближе рани сам-сама у дома. В момента тя се намира в САЩ, където се радва на различна обстановка и вършее из забележителностите, които предлага мястото.

Кадрите ѝ от Ню Йорк безспорно са впечатляващи, а ако съдим по широката ѝ усмивка, определено си прекарва добре. И макар последните седмици в България да бяха доста натоварващи за нея, Натали Трифонова е намерила начин да възстанови силите си.

Дълго време тя беше на малкия екран като участничка в “Денсинг Старс”. Изненадващата ѝ загуба на финала успя да разбуни духовете в Мрежата, тъй като мнозина не очакваха, че друга ще се окичи с победата.

Независимо от загубата Натали Трифонова продължава напред. Планирано ли е било пътуването до Ню Йорк, не става ясно. Загадка е и с кого точно прекарва времето си там. По последна информация тя се подвизаваше в Гърция, но колко му е да отскочи и до САЩ. Мартин Чой пък едва ли е единственият мъж на света, че да си позволи да страда за него.

Източник: ladyzone.bg