септември 28, 2023

Мартин Елвиса призна: Емануела ме вкара в шоуто, бяхме като куче и котка (Вижте първия милионер в „Игри на волята”)

Първият милионер, влязъл в шоуто проговори за токсичната си връзка с чалгаджийката

https://kliuki.net/bg-kliuki/martin-elvisa-prizna-emanuela-me-vkara-v-shouto-byahme-kato-kuche-i-kotka-vizhte-parviya-milioner-v-igri-na-volyata/208394 Kliuki.net
Мартин Елвиса призна: Емануела ме вкара в шоуто, бяхме като куче и котка (Вижте първия милионер в „Игри на волята”)

Още във визитката си Мартин Елвиса призна, че заради Емануела се е записал в „Игрите” и разкри, че и двамата били големи инати и всеки искал да командва другия заради голямото си его.

Богатия бизнесмен каза още, че любовта им била голяма , но се държали като куче и котка. Мартин Николов сподели, че притежава силна спортна злоба, а единствената му цел е да излезе като победител от екстремното шоу. Бившият на певицата заяви, че от всичко най-мрази лъжци и лицемери. И сам се похвали, че е единствения милионер дръзнал да влезе във формата.

Мартин Елвиса показа и двете си щерки, които има от предишна връзка. Момичетата го изпратили с пожелание да не се излага в „Игрите” защото ще го пуснат за назидание в Тик-Ток.

Зрителите обаче не бяха възхитени от присъствието му в риалитито и пишат: „Тоя сам ще си замине като остане да спи на открито и жабите му запеят песен.”, „Фукло, този трябваше да го пазите за Ергена, да видите тогава какво записване щеше да има от джукести мадами!”, „Какво търси той в Игрите, толкова ли огладня за джанките на Дивата река!”, „И аз се чудя за какво влезе в шоуто, като има милиони. Искам поне една седмица да го видя на реката!”, са само част от негативните коментари с които заляха Елвиса от самото начало.

Източнк: Бг днес