ноември 30, 2023

Мартин Елвиса триумфално се завърна при „Старейшините” (Зрителите спорят кой ще изхвърчи на „Чистилището”?)

Елвиса спечели битката, показа умения с прашката

https://kliuki.net/bg-kliuki/martin-elvisa-triumfalno-se-zavarna-pri-stareyshinite-zritelite-sporyat-koy-shte-izhvarchi-na-chistilishteto/209511 Kliuki.net
Мартин Елвиса триумфално се завърна при „Старейшините” (Зрителите спорят кой ще изхвърчи на „Чистилището”?)

Столичният бохем и богаташ Мартин Елвиса оцеля в битката с Никол и Румен Радев и се спаси от „Чистилището”. Където бе само няколко дни. Щерката на Дунев остана последна, а Радев бе втори. Като пак не успя да се събере с годеницата си Мудева.

След завръщането си в старото племе Елвиса според правилата ще трябва да изпрати свой съотборник в „Чистилището”. А зрителите от сега започнаха спор кой ще попадне под прицела на Мартин и какъв ще му е крайния избор и коментират интригата така: „Браво, Мартине, гони злата вещица дето обиждаше всички, започна с най-достойния Момчил. Сега я прати на „Чистилището”, където заслужава да бъде., „Виолета трябва да прати, тя има по-малък шанс да се върне отколкото дъщеря й.”, „Може да е Денислава, Виолета най-много ще я заболи за нея, иска да види детето й да победи. Така на плюещата кобра ще й стане по-гадно ако щерката отиде при изгнаниците!”

Феновете коментират още, че Елвиса може да се отметне и да отстрани Моника или Вики, а да не отслаби племето.

Очакваме с нетърпение да видим какво ще е крайното решение на Мартин . Но едно е ясно бизнесдамата и дъщеря й лесно няма да се дадат, а Виолета ще се опита да насочи гнева на Елвиса към Мастагарков. Който му е най-близък  в шоуто.

Източник: България днес