май 02, 2024

Мартин Елвиса върти ново гадже, Мастагарков лудна по терапии за здраве (Снимки + Видео)

След “Игри на волята” животът продължава и двамата участници добре знаят това

https://kliuki.net/bg-kliuki/martin-elvisa-varti-novo-gadzhe-mastagarkov-ludna-po-terapii-za-zdrave-snimki-video/217127 Kliuki.net
Мартин Елвиса върти ново гадже, Мастагарков лудна по терапии за здраве (Снимки + Видео)

Името на Мартин Елвиса бе замесено не в една и две интриги. Дългогодишната му изгора Емануела сякаш обещаваше да има вземане-даване с него цял живот. Проблемите между тях обаче не успяха да се изгладят и днес те вече са достатъчно далеч един от друг.

Кратко видео в социалните мрежи доказа, че покерджията се е обзавел с ново гадже. Коя е мистериозната дама, не е ясно, но новите влюбени са си доста близки и дори се натискат в бара. Клипчето показва как се целуват на фона на музиката и предвид близостта им явно нещата са опечени.

@daliqmusic #tiktokbulgaria🇧🇬 #fip 01.01.24#igrinavoliata #izlagaciq #bg ♬ original sound - Preslava

Благомир Мастагарков пък бе другият ключов герой в “Игрите”. Конкуренцията между мъжете се прехвърли и извън екрана, като за целта в центъра на интригата попадна русокосата Денислава. Днес бившият футболист май се е отдал на грижи за здравето си. Любопитни кадри от болнично заведение леко стреснаха феновете му.

Макар да остава загадка какво точно прави Мастагарков с тези системи в ръката си, мнозина предполагат, че вливките са доказан коктейл от витамини, антиоксиданти и всякакви полезни вещества. Подобни коктейли напоследък са доста популярни, тъй като директното им вливане осигурява моментално действие и е чудесен инструмент за подобряване на редица показатели.

Източник: iwoman.bg, lupa.bg