април 27, 2024

Мастагарков обърка интригите на Елвиса и Денислава (Победи Радо, но се не се върна при тях, а избяга при Гладиаторите)

Моделът Благо избяга от племето си и се присъедини към Гладиаторите

https://kliuki.net/bg-kliuki/mastagarkov-obarka-intrigite-na-elvisa-i-denislava-pobedi-rado-no-se-ne-se-varna-pri-tyah-a-izbyaga-pri-gladiatorite/211982 Kliuki.net
Мастагарков обърка интригите  на Елвиса и Денислава  (Победи Радо, но  се не се върна при тях, а избяга при Гладиаторите)

Ключов обрат видяхме снощи в „Игри на волята”. Един от най-силните в племето на „Старейшините” Благомир Мастагарков взе неочаквано решение след като победи Радостин на Арената в капитанската битка. На модела бе предложено да избере къде иска да продължи да се състезава. Дали в старото си племе, или да се внедри в „Гладиаторите” на Дивата река.

Бившият футболист, огорчен от отношението на съплемениците си, особено от Елвиса и Денислава мисли дълго, даже проля и няколко сълзи и реши да вземе мястото на Радостин. Мастагарков се мотивира като каза пред Димо:" Писна ми все да съм бушон и да играя по свирката на Денислава и Мартин, време е да си помисля и за себе си!”

Мастагарков обърка интригите  на Елвиса и Денислава  (Победи Радо, но  се не се върна при тях, а избяга при Гладиаторите)

Изненадващото напускане на Благо ще нанесе сериозен удар по „Старейшините” и най-вече по стратега на племето в лицето на Мартин Николов и неговата фаворитка Денислава. С която крояха предварителни планове ,но с решението си Мастагарков им заби нож в гърба.

Мастагарков обърка интригите  на Елвиса и Денислава  (Победи Радо, но  се не се върна при тях, а избяга при Гладиаторите) - Снимка 2

А публиката реагира така: „От страна на  Мастаграков това е един вид  отмъщение за всичките гадости, които му причиниха, а за да се разплаче значи решението му наистина е било трудно. Той направи много за племето си, но те не го оцениха. Да се оправят сега сами!”, „Нямам търпене да видя лицата на големите „стратези”, които ще се оплетат в собствените си интриги, изключвам Момчил, който се доказа като стойностен играч!”

Източник: Бг Днес