май 10, 2024

Мастагарков отвя Рълев в капитанския двубой (Благодарение на Момчил се сдоби с грошове и още 2 гласа)

Моделът избра за секундант програмиста и се довери на неговия ум и силна памет

https://kliuki.net/bg-kliuki/mastagarkov-otvya-ralev-v-kapitanskiya-dvuboy-blagodarenie-na-momchil-se-sdobi-s-groshove-i-oshte-2-glasa/211524 Kliuki.net
Мастагарков отвя Рълев  в капитанския двубой (Благодарение на  Момчил се сдоби с грошове и още 2 гласа)

Голяма драма се разигра на Арената на снощната капитанска битка. Един срещу друг застанаха соченият за победител на този сезон Иван Рълев и нарочения от племето си за симулант Мастагарков.

Добре, че моделът и бивш футболист Благо избра за свой секундант при двубоя Момчил. А от правилния му избор зависеше победата му. Програмистът показа аналитичен ум и зрителна памет, с което помогна на съотборника си да елиминира противника.

Благодарение на което победи противника си и не взе предимство за племето си. А предпочете да се облажи с 50 гроша и още 2 допълнителни гласа. Които да използва на поредния племенен съвет. Благо знаеше, че племето му го смята за симулант,  затова се подсигури допълнително, а не взе предимство за съотборниците си.

Мастагарков отвя Рълев  в капитанския двубой (Благодарение на  Момчил се сдоби с грошове и още 2 гласа)

Капитанът на Гладиаторите се представи на битката с избрания от него секундант в лицето на Радостин Кръстев. Заради грешка на когото Рълев загуби преднината си и отстъпи победата в капитанската битка.

Мастагарков отвя Рълев  в капитанския двубой (Благодарение на  Момчил се сдоби с грошове и още 2 гласа) - Снимка 2

И въпреки, че зрителите не  смятаха, че е възможно Момчил и Мастагарков обърнаха играта в своя полза, намалиха преднината и безапелационно станаха победители под носа на Рълев и Радо.

А зрителите засипаха с комплименти Момчил: „Браво на Момчи, Мастагарков имаше нужда от тая победа, но Момчил се показа страхотен както винаги!”, „Радо веднъж сбърка, а Момчи до края беше железен!”, е само малка част от реакцията на феновете в социалната мрежа.

Източник:Хотнюз